Welkom op de website van Nico en Rowena - Reisverslag uit Ciudad Trujillo, Dominicaanse Republiek van Rowena Binksma - WaarBenJij.nu Welkom op de website van Nico en Rowena - Reisverslag uit Ciudad Trujillo, Dominicaanse Republiek van Rowena Binksma - WaarBenJij.nu

Welkom op de website van Nico en Rowena

Door: Rowena Binksma

Blijf op de hoogte en volg Rowena

04 Mei 2006 | Dominicaanse Republiek, Ciudad Trujillo

Helaas is het alweer een hele tijd geleden dat we aan dit geweldige avontuur zijn begonnen, maar gelukkig hebben we nu EINDELIJK weer internet en kon ik dus onze belevenissen herbeleven (elk nadeel heeft zijn voordeel...) door hier een webpagina van te maken... zo kunnen jullie toch ook een beetje meegenieten. :-)

Nogmaals welkom op onze site, ga er lekker voor zitten, neem er een bakkie koffie / biertje bij en vaar met ons meeee...........

• 26 Mei 2007 - 07:44

Reinetta En De Rest:

Hallo beiden,
    Net al jullie foto's bekeken en een deel van het verhaal gelezen. Te veel om even door te nemen. Heel leuk en om jaloers van te worden. De rest komt nog wel.
    Maja, vond vooral de duikfoto's erg interessant en Joost was erg onder de indruk van het grote cruise schip (ik trouwens ook).
    We wachten vol spanning op de foto's van het nieuwe huis!!!