Eerste stop: BARBADOS
Door: Rowena
Blijf op de hoogte en volg Rowena
12 Maart 2007 | Barbados, Bridgetown
Locatie: 270 miles van de Venezueelse kust en ongeveer 100 miles ten oosten van St. Vincent.
Grootte: 14 x 21 Miles
Populatie: 264,000 inwoners
Taal: officiele taal is Engels
Na de hele nacht te hebben gevaren trokken we 's ochtends de gordijnen open en hadden we ineens uitzicht op het eiland BARBADOS.... en dit is leuk wakker worden! de avond ervoor hadden we al op tijd roomservice besteld, zodat we ook redelijk optijd van de boot af konden. we hebben een taxi genomen naar downtown Bridgetown en dit is een gezellig centrum. de mensen stralen een en al gezelligheid uit, veel mannen met lange dreadlocks en een gehaakt raggae petjes op de kop die voluit meezingen met de Bob Marley muziek die bijna uit elke winkel de straat ingalmt. Als eerste hebben we hier een leuk terrasje opgezocht en lekker koffie gedronken. en dan is het leuk om de gesprekken af te luisteren. Het klinkt wel een beetje onbeleeft maar als je de film coolrunnigs kent dan lijkt het net of je midden in die film zit; Jah mahn, Don't worrie mahn, Relaxh... Helemaal geweldig. 'S middags hebben we een taxi genomen naar een heel mooi strand. (wit zand en superblauw water...) Het taxi ritje was eigenlijk veel te kort. maar zeker leuk om een goede indruk te krijgen van Barbados.